Besøg NORD craft
costadelnordkraft

Drømmer du om lyden af bølgeskvulp og følelsen af sand mellem tæerne? De næste 3 uger siger vi pyt med regnvejr og byder på den perfekte sommer med bare tæer i strandsand, lyden af bølgeskvulp, sus i palmerne, varme, læ og ikke mindst tørvejr. Der er masser af aktiviteter for alle aldre og Nord Craft laver flere workshops.

Derudover bydes på leg, skattejagt, solnedgangsfilm, comedy beach club, lyrik og meget meget mere se hele programmet på http://nordkraft.dk


mymo_memoleg_produktbillede_low.jpg

To mandage kommer Pernille fra MyMo og sætter gang i legene. Det sker d. 23. og d. 30 juli kl 11

Men tyvstart her: Fordel brikkerne mellem deltagerne. Hver deltager ser sine kort og lægger evt. par til side. En kat er taget ud af spillet. Den ensomme kat tilbage i spillet er sorteper. Spillerne stiller sig med ca. 3-4 meters mellemrum og lægger brikkerne ned på gulvet med bagsiden op. På start må alle spillere samtidigt hente brikker hos hinanden og så hurtigt som muligt få parret sine kort. Den der står med sorteper til sidst har tabt. Rigtig sjov leg i haven eller som opvarmning til sport.


maleworkshop

På denne workshop arbejder vi med maling, collager, farver og former - og du bliver introduceret til diverse teknikker som du kan bruge til at udforske materialerne og udfolde dine kreative evner indenfor billedkunstens verden. Der er ingen regler - udforsk, eksperimentér og ha' det sjovt!
Du har mulighed for at tage udgangspunkt I fotos (dine børn, din hund eller ell. lign), tapetrester, gavepair, avisudklip, farvet papir, læder eller andet du finder inspirerende. Der er mange muligheder og du får to lærreder på 20 x 20 cm til rådighed - alle de øvrige materialer er tilgængelige. Kunstner Mathilde Haase hjælper med komposision og skæve ideer.
Pris 75,- for voksne og 50,- for børn (under 15 år)  Der kræves ingen særlige forudsætninger for at kunne deltage

 

 

 


Raku

Onsdag d. 18. juli         For børn i alle aldre.
Køb en lille forglødet skål , som keramiker Lena Brammer hjælper dig med at dekorere, glasere og brænde i røg og damp til et personligt lille kunstværk.


Ugleworkshop

Hver dag frem til 4. august er der mulighed for at lave sin helt egen ugle i glas. Alt er skåret og klar til det kreative arbjede. Når uglen er brændt bores et lille hul så den kan hænges op.

Alle kan være med..

Sommerpris 50,-


Mere sommer....

Strikkede bogstaverUglenederdel