Besøg NORD craft
Workshop

En sjov og anderledes oplevelse i din efterårsferie. Du får mulighed for at lave et personligt glas-relief til væggen med forskellige, farvestrålende glasdekorationer. Det foregår i dit tempo, og du får alt den hjælp, du har brug for. Workshoppen kræver ingen erfaring eller specielle færdigheder med glaskunst, og alle fra alderen 4 - 100 år er velkomne.

Denne workshop skiller sig ud ved ikke at være et decideret kursus, men nærmere en kreativ hyggestund, hvor alle er gjort klar, alle materialer er fremme og alle kan være med. en sjov måde at være ammen på og med et flot resultat.

Mandag - tirsdag og onsdag i uge 42

Specielt tilbud til nyhedsbrevmodtagere

Du kan allerede nu købe "en billet" til workshoppen og derved få rabat på deltagelse.

Se mere her

 Drop in & vind spændende præmie

Workshoppen er en såkaldt "drop in"-workshop; du kommer og går altså, når det passer dig - ingen tidsbestilling. Det er nemlig vigtigt, at du får den tid, som du skal bruge til at kreere dit personlige relief - i hvert fald hvis du vil deltage i konkurrencen om at vinde en privat workshop for 4 personer.

 Fredag den 18. oktober klokken 13 kåres det sjoveste og mest fantasifulde relief og  vinderen direkte besked. Så kom sammen med familien - eller måske veninderne - og få en hyggelig eftermiddag sammen. Du får selvfølgelig dit relief brændt og sat i en ramme, så du kan hænge det op på væggen derhjemme.

 

I efterårsferien er der 'No limits - Aalborg Fringe Festival' i Nordkraft, hvor kulturhusets aktører samarbejder om at skabe en festival med anderledes kantsøgende, eksperimenterende og fornyende oplevelser. Der sker altså en masse i det gamle kraftværk, når du besøger workshoppen.

 

 

 


Nyheder i webshoppen

Fødselsdagsranke